Littoisten koulun vanhempainyhdistys ry                                                                                                      

Vuosikokous / pöytäkirja                       

Aika               Maanantai 1.10.2018 klo 18.00

Paikka           Littoisten koulun ruokala, Nitinkaari 4, 20660 Littoinen

Läsnä            16 vanhempaa ja koulun edustajana Kirsi Salmi, liitteenä osallistujalista

1.  Puheenjohtaja Tiina Vuorinen avasi kokouksen klo 18.00.

2.  Kokouksen puheenjohtajaksi valittiin Tiina Vuorinen, sihteeriksi Virpi Kangas-Oksanen ja pöytäkirjantarkastajiksi ja tarvittaessa ääntenlaskijoiksi Tapio Tarvonen ja Jussi Peltonen. Todettiin kokouksen laillisuus ja päätösvaltaisuus.

3.  Esitettiin kauden 1.9.2017-31.8.2018 tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajan lausunto. Vahvistettiin tilinpäätös ja myönnettiin hallitukselle ja muille vastuuhenkilöille vastuuvapaus.

4.  Vahvistettiin toimintasuunnitelma sekä tulo- ja menoarvio kaudelle 1.9.2018-31.8.2019.

5.  Vahvistettiin tulevan kauden jäsenmaksun suuruudeksi 15 e.

6.  Valittiin hallituksen puheenjohtajaksi Tiina Vuorinen, varapuheenjohtajaksi Ulla Lumiainen, sihteeriksi Virpi Kangas-Oksanen, rahastonhoitajaksi Annika Antonen sekä jäseniksi Stella Aaltonen ja Eeva-Leena Alanne. Valittiin toiminnantarkastajaksi Pia Svegin.

7.  Muut asiat

- Koulun kuulumiset: uudelleen maalatusta pihasta on pidetty, lokakuu on lukukuu, valokuvaus on 7.11., elokuva Lasse-Maijan Etsivätoimisto on 1.-4. luokille Kino Piispanristillä 14.11. (vy maksaa leffan, koulu bussit)

- Vanhempainyhdistyksen taloustilanne on hyvä. Opettajilta on kysytty hankintatoiveita: esim. ompelukone, 2 lehtisahaa, kuminauhoja, jumppapalloja yms. Hankintoja maksetaan tarpeen mukaan. Vanhempainyhdistys antaa erityisopettajalle 500 euroa haluamiinsa hankintoihin. Legoja voi lahjoittaa koululle esim. matematiikan tarpeisiin.

- Stipendit: Hyvä tyyppi, Sisu.

- Jäsenmaksun keräämiseksi on tehty tiedotteet, jotka jaetaan koulun kautta. Jäsenmaksun maksaneiden perheiden lapset pääsevät Halloween-diskoon ilmaiseksi.

- Diskopäiväksi on päätetty to 1.11. Suunniteltiin diskoa, perustetaan erillinen sähköposti/WhatsApp -ketju tarvittaessa.

Puheenjohtaja päätti kokouksen klo 19.30.

Littoisissa 1.10.2018

Tiina Vuorinen                                 Virpi Kangas-Oksanen

puheenjohtaja                                   sihteeri