Hei koululaisen kotiväki!

Littoisten koulun Vanhempainyhdistys toimii koulun ja kodin välisenä linkkinä ja tukee monissa koululaisten hankinnoissa, kuten erityisopetus- ja iltapäiväkerhon ja käsityötarvikkeiden tarvikehankinnoissa, rahoittaa uimakouluopetusta, mahdollistaa retket ja järjestää tapahtumia.

Vanhempainyhdistys kerää kaudelle 2020-2021 jäsenmaksun, jonka suuruuteen voit itse vaikuttaa. Jäsenmaksu koostuu perusmaksusta ja haluamastasi lahjoitussummasta, jonka voit itse määrittää.

Jäsenmaksun maksaja voi olla perheenjäsen, mummi, kummi tai kuka tahansa, joka haluaa tukea Littoisten koululaisten tapahtumia ja hankintoja. Jäseneksi liittyminen ei velvoita muuhun, kuin jäsenmaksun maksamiseen.

Syksyllä 2020 jäsenmaksun avulla rahoitetaan tärkeitä hankintoja. Koronatilanteesta johtuen emme voi järjestää diskoja tai muita varainkeruutapahtumia, joten jäsenmaksullasi on aiempaakin tärkeämpi merkitys.

Littoisten koulun vanhempainyhdistys kiittää osallistumisestasi!

*****

SAAJA: Littoisten koulun vanhempainyhdistys

TILI: FI 18 5710 8320 1251 75 Turun seudun osuuspankki.

VIESTI: Maksajan nimi ja kotikunta, jos muu kuin Lieto. Halutessasi vanhempainyhdistyksen tiedotteita, lisää myös sähköpostiosoitteesi.

SUMMA: 15€ jäsenmaksu + haluamasi lahjoitussumma

****   

Maksathan maksun mahdollisimman pian, jolloin mahdollistat hankintojen käynnistämisen.

Facebook: Littoisten koulun vanhempainyhdistys

Ajankohtaiset kuulumiset ja tietosuojaseloste: https://likvy.vuodatus.net

Sähköposti: vanhempainyhdistys.littoinen@gmail.com