Hei koululaisen kotiväki!                                   

Littoisten koulun Vanhempainyhdistys toimii koulun ja kodin välisenä linkkinä ja tukee monissa koululaisten hankinnoissa. Kaudella 2021-2022 vanhempainyhdistys tuki koululaisten toimintaa mm. luokkaretkillä, tilaamalla koululle luettavaksi HS Lasten Uutiset, avustamalla erityisopettajan hankinnoissa ja uimaopetuksen lisäämisessä.

Kaudella 2022-2023 on tarkoitus rahoittaa tukea koululaisten erityisopetusta, mahdollistaa kaikille luokille luokkaretket ja hankkia lisäuimaopetusta. Ja vihdoin pääsemme järjestämään myös diskoja!

Vanhempainyhdistys kerää kaudelle 2022-2023 jäsenmaksun, jonka suuruuteen voit itse vaikuttaa. Perhekohtainen jäsenmaksu koostuu perusmaksusta ja haluamastasi lahjoitussummasta, jonka voit itse määrittää. Jäsenmaksulla on suuri merkitys, jolla voidaan mahdollistaa paljon! Kaikki kertyneet varat käytetään lyhentämättömänä koululaisten hyväksi.

Jäsenmaksun maksaja voi olla perheenjäsen, mummi, kummi tai kuka tahansa, joka haluaa tukea Littoisten koululaisten tapahtumia ja hankintoja. Jäseneksi liittyminen ei velvoita muuhun, kuin jäsenmaksun maksamiseen.

Littoisten koulun vanhempainyhdistys kiittää!

Facebook: Littoisten koulun vanhempainyhdistys

Ajankohtaiset kuulumiset ja tietosuojaseloste:https://likvy.vuodatus.net

Sähköposti: [email protected]

Maksaminen pankkitilille 

SAAJA:          Littoisten koulun vanhempainyhdistys TILI:          FI 18 5710 8320 1251 75

VIESTI:          Maksajan nimi ja kotikunta, jos muu kuin Lieto.

tai Mobile Pay Boxiin:

MOBILE PAY: Maksaessasi Mobile Pay:lla skannaa QR-koodi tai käytä koodia 6403AD. HUOM. Boxin omistajatiedoissa lukee vy:n rahastonhoitajan nimitiedot (Ulla Lumiainen).

SUMMA:

Vaihtoehto 1: 15 jäsenmaksu

Vaihtoehto 2: 15 jäsenmaksu + 5 lahjoitussumma

Vaihtoehto 3: 15 jäsenmaksu + haluamasi lahjoitussumma

Maksathan maksun mahdollisimman pian, jolloin mahdollistat hankintojen käynnistämisen.